Thuis proeven bij de wijnboer, dat kan bij Excluvin.

 

 

Kwaliteit in plaats van kwantiteit

Na meer dan 20 jaar ervaring in de wijnhandel weten wij waar “Bacchus de wijn haalt”, namelijk bij de kleine zelfstandige familiebedrijven. Families die zich generatie op generatie vol passie en trots, met respect voor de natuur en de wijndrinker, bezig houden met het maken van eerlijke, zuivere en karaktervolle wijnen. Zij produceren kleinschalig omwille van topkwaliteit.

Wij importeren onze wijnen daarom uitsluitend van gerenommeerde kleinschalige familiebedrijven uit vooralsnog Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië. Alleen bij dergelijke producenten zijn onzes inziens de echte ‘pareltjes’ in wijnland nog te vinden.

Prijs/kwaliteit

Deze zorgvuldig geselecteerde kwaliteitswijnen bieden wij vervolgens direct aan tijdens gezellige en leerzame proeverijen in kleine kring: die van de particulier en zijn/haar wijnvrienden thuis of op de zaak met een aantal collega’s. Geen tussenkomst van importeur (dat doen we zelf), groothandel (niets mee te maken), dure winkels (hebben we niet), maar gewoon van het land naar de klant via Excluvin.

De proeverij

Gezelligheid vormt de rode draad in onze wijnproeverij. U en uw medeproevers ervaren met behulp van proefnotitie-formulieren waar je op moet letten tijdens het proeven en hoe je het meest kunt genieten bij het drinken. Bij elke wijn krijgt u het verhaal van het land, de regio, de producent, de wijn en natuurlijk wijn/spijs suggesties. U leert om een wijn op kleur, neus (geur), smaak en afdronk te beoordelen.

Dat klinkt wat belerend, maar zo is het niet bedoeld: onze wijnadviseur geeft u de kans om uw eigen wijnsmaak te ontdekken door kritisch te proeven.

Ieders  oordeel is en blijft heel persoonlijk! Het allerleukste van de proeverij is eigenlijk om uw persoonlijke smaak te ontdekken en daarover van mening te verschillen (of juist niet) met uw wijnvrienden! 

Maak kennis met Excluvin en boek een gezellige proeverij met uw vrienden en/of zakenrelaties!

Voor meer info staan wij u graag telefonisch of via e-mail te woord. 

Uw wijnadviseur,

Excluvin wijnimport

Tel: 050-5419009

e-mail: info@excluvin.nl